В момента ме изнудват за пари с делото срещу мен.“ 

...
В момента ме изнудват за пари с делото срещу мен.“ 
Коментари Харесай

Луна проплака: Изнудват ме за пари с делото срещу мен

„ В момента ме изнудват за пари с делото против мен. “ 

Това съобщи фолкпевицата Луна Йорданова пред „ България Днес “ по отношение на повдигнатото обвиняване, което е против нея за нелегално владение на апартамент. Бившият кандидат-президент показа, че няма по какъв начин да се оспори собствеността. „ Аз съм притежател на този парцел от 12 години и имам нотариален акт. Никой различен с изключение на мен не може да твърди, че има право да има този апартамент “, изрично установи певицата.

В повдигнатото дело се касае за дом, в който се твърди, че е живял възрастен мъж, за който се е грижела певицата. След гибелта му преди повече от 10 години Луна е траяла да стопанисва жилището, което след това се трансформира в нейна благосъстоятелност. Тази година родственици на починалия възрастен. човек почнали да оспорват принадлежността на парцела, твърди локална медия. Това докара до покачване на обвиняване против Луна „ Няма никакви наследници и никой не се е свързвал с мене през тези 12 години. Дори да има, няма защо да претендират. Всеки, който има завещание, има нотариален акт. Къде са им документите на тези наследници, като аз имам нотариален акт “, споделя Луна.

Според певицата цялата олелия се случва заради юриста, който атакувал изпълнителката за лична полза. Русата хала обаче не прости: „ Това е един лаком юрист, които взима пари от въпросните наследници , като ги лъже за това, че ще завоюва въпросното дело.

Този парцел е мой! Оттам нататък никой няма право с изключение на доказване на друго да разполага с моите парцели под каквато и да е форма “.

Фолкаджийката е изумена от наглостта на юриста.

„ Очевидно има хора, които от уязвимост търсят известна персона, за да  си създадат популярност. Аз съм радушен и добър човек, само че уви, има атентат против мен “! С тези думи приключи музикантът политик.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР